Hopp til hovedinnhold

8 grunner til å studere på NTech

På NTech lærer du å jobbe praktisk og kreativt sammen med et team, og å bruke teknologi til å løse reelle utfordringer – uansett hva slags forkunnskaper du har. Du kommer tett på bransjen, og veien ut i arbeidslivet er kort. Her er åtte gode grunner til å studere på NTech.

Søk studie Om NTech 

Du kan oppnå det du vil

Du kan oppnå det du vil

På NTech har vi studenter med mange forskjellige bakgrunner. Noen har utdannelse fra før som de vil bygge videre på, mens for andre er NTech det første møte med studentlivet. Hos oss er vi opptatte av at alle som vil, kan og skal få muligheten til å lære seg hvordan man skaper noe med kode. Du trenger ingen forkunnskaper for å begynne på NTech. Det eneste du trenger er vilje og motivasjon til å lære.

LES OM STUDIET

Du lærer å løse reelle utfordringer

NTech har fokus på at du skal lære det du har behov for å kunne – hverken mer eller mindre. Du skal få en utdanning som du kan bruke i arbeidslivet. Derfor jobber vi tett sammen med bransjen, og du får løse reelle utfordringer fra ekte arbeidsgivere. I løpet av studietiden får du bygge nettverk, og du får god kjennskap til hvordan utdanningen din brukes til å løse praktiske oppgaver.

Du lærer å lære

Du lærer å lære

For at du skal klare å tilegne deg ny kunnskap er det viktig å lære hvordan man lærer. På NTech fokuserer vi på at du skal lære sammen med andre. Vi bruker en læringsmetode som kalles Design Thinking. Det går ut på at du sammen med andre skal sette deg inn i ulike problemstillinger, og at dere skal løse problemet sammen. Design Thinking er en kreativ metode for problemløsning som baserer seg på at det er brukeren og menneskets behov som er i sentrum. Du lærer hvordan du setter deg inn i komplekse systemer, og hvordan du bryter ned problemer for å finne de beste løsningene.

Du blir en del av et fellesskap

For oss er fellesskapet viktig. Gode ideer kommer som oftest ikke alene, men av godt samarbeid. På NTech har vi fokus på at vi skal lære av hverandre, løfte hverandre, og dele erfaringer med hverandre. Slik blir vi bedre.

Du får hjelp til å nå målene dine

Du får hjelp til å nå målene dine

Når man jobber i team og er en del av et felleskap er det viktig å ikke glemme seg selv. Derfor skal du sette deg noen mål når du begynner å studere hos oss. Du blir fulgt opp individuelt og vi skal sammen sørge for at du når de målene du har satt deg.

Du får tilgang på en interaktiv læringsprosess

Vi har vår egen læringsplattform som vi har utviklet selv. Den er skreddersydd for at du skal få mest mulig ut av ressursene du har tilgang til, og at du er sikker på at du lærer deg alt du trenger. I læringsplattformen ALF ser du progresjonen din i fagene, du kan snakke direkte med lærerne dine, og du har et forum hvor du holder kontakt med de andre studentene i klassen din.

Du får en relevant portefølje

Du får en relevant portefølje

Alle oppgavene og prosjektene du leverer, samles i porteføljen din. Når du er ferdig med utdanningen har du en portefølje som viser alt du har lært, og hva du har arbeidet med gjennom studietiden din.

Du lærer om bærekraftig og etisk utvikling

På NTech er vi opptatte av bærekraft, og vi har et fremtidsrettet fokus. En bærekraftig modell er ikke lenger et valg, men en forutsetning for å kunne levere tjenester for morgendagen. Vi er opptatte av at du skal bruke utdanningen din til noe viktig, og vi samarbeider med innovative og nytenkende bedrifter slik at du skal lære hvilke løsninger som blir viktige å utvikle i fremtiden.