Hopp til hovedinnhold
Rebel_NTech_Campus_Tech_Kurs

Bedrifter og partnere

 

NTech lager kurs spesielt tilpasset din bedrift

 

Våre kurs er designet for å gi ikke-tekniske bedrifter og deres ansatte en oversikt over digital transformasjon og teknologirelaterte emner. Studiet vil hjelpe bedrifter med å utvikle en digital kompetansestrategi som drives av forretningsmål og vekstambisjon.

Se våre bedriftskurs
 

Er du interessert i en uforpliktende samtale? Ta kontakt med oss.

Tett på næringslivet, skreddersydd for arbeidslivet

NTech har tett dialog med arbeidslivet, IT-bransjen og tilknyttede fagmiljøer. Gjennom felles digitale prosjekter, eksterne foredrag, veiledning, mentorer og bedriftsbesøk bygger vi en bro mellom utdanning og arbeidsmarked.

Fagskolen ligger i Oslo, med campus sentralt i Pilestredet på Bislett. I tillegg holdes det workshops og praktiske oppgaver på Rebel, som er stedet å være for tech-bransjen. Med andre ord går alle våre studenter og kursdeltakere ut med et solid nettverk fra ulike kompetanser og digitale leverandører. 

Er du interessert i en uforpliktende samtale? Ta kontakt med oss.

“All digitalisering – både rundt kompetanse og strategi – starter med menneskene i organisasjonen.”

Styrk teamet ditt med studier i teknologi, design og AI

Hvilken teknologi bør du investere i? Start med å investere i egne ansatte. NTech skreddersyr læringsutbytte etter faktiske arbeidsoppgaver og gir bedrifter kompetansen de vet (og ikke vet) de trenger.

Vi lærer dere moderne arbeidsmetoder som brukes i dag innen tech og design. Hos NTech lærer man å tilpasse seg raske endringer ved god forståelse av teknologi og innovasjon. 

Transformer selskapet med skreddersydd læringsutbytte for deg, din bedrift, dine ansatte enten du jobber i det private, det offentlige eller for deg selv.

Alle våre studier er utviklet av fagfolk med mange års erfaring, og med blikket fremover. Utviklet i samarbeid med Lumi-gruppen.

Velkommen til Rebel!

Midt i Oslo Sentrum ligger Rebel, hvor landets beste it-hoder er samlet på 27000 m2 over 17 etasjer. Rebel er et teknologihus som samler de ledende IT-fagmiljøene på tvers av bransjer, selskaper og akademia for å heve den teknologiske ekspertisen på tvers av næringslivet og det offentlige. I Rebel sine lokaler i Universitetsgata er det tilrettelagt for fleksibilitet i en bransje som preges av raske endringer, muligheten for samarbeid og kunnskapsdeling - både for små og store teknologiaktører, selskaper og studenter.

Les mer om Rebel her


“Med kunnskap om teknologi kan vi forstå problemet, og ved tverrfaglighet kan vi løse dem. NTech lærer sine studenter et prosesstankesett som gjør dem i stand til å følge med i en tid i rask endring.”
 

Se våre bedriftskurs